Милојевић пред Трепчу: Радујемо се одласку на КиМ

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић, пред гостовање Трепчи у Звечану, најавио је напад на једини трофеј који му недостаје у домаћим оквирима - Куп Србије.
v
Фото: EPA/EFE KOCA SULEJMANOVIC

"Црвена звезда увек има велика очекивања. За две године колико сам тренер недостајао нам је успех у Купу Србије. Међутим, ове године смо решени да нападнемо и трофеј који нам фали последњих година у витринама. Крећемо из Косовске Митровице, драго нам је да идемо да играмо једну утакмицу међу нашим суграђанима на Косову", рекао је Милојевић за клупски сајт.

Како је нагласио, велико је задовољство што црвено-бели имају прилику да се сретну са српским народом на Космету.

"Даћемо све од себе да пружимо добру игру у спортској атмосфери, сигуран сам да ће бити доста публике. Са друге стране, и за њих је огромна срећа да уживо виде играче Црвене звезде. То је велики спортски догађај, а само дружење пре и после утакмице, као и сусрет са њима представљаће велико задовољство за све нас, срца ће нам бити испуњена", истакао је тренер црвено-белих.

Он је додао да, упркос томе што нема репрезентативце, располаже и са играчима из омладинске школе.

"Млади играчи Звезде показали су да су будућност, посебно у мечевима Лиге шампиона против Олимпијакоса и Бајерна. Када год будемо имали прилике позиваћемо их да буду део првог тима. Много ће им значити да осете како је играти сениорски фудбал, јер ће сигурно у скоријој будућности бити носиоци Црвене звезде", закључио је Милојевић.

Утакмица између Трепче и Црвене звезде игра се 9. октобра од 14 сати.

 

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести