Милојевић: Прича се да сам срећник, нека тако буде... 

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић, после проласка Копенхагена на пенале, признао је да је свестан да се прича да откад је на тој функцији има пуно среће, мада му нису најбоље јасни такви наводи, али да жели да настави у истом стилу.
Vladan Milojevic/fonet
Фото: FoNet

"Провлачи се прича да сам срећник, нека буде само да је до среће. И Ливерпул, Салцбург... Имам утисак да је људима најлакше да кажу "имао је среће"... Нека ми објасне филозофију среће, нико никад је није дефинисао. Покушавам да радим најбоље што могу, ако сам миљеник среће и Бога, нека буде тако", рекао је Милојевић и уз осмех додао да се нада да ће бити "миљених среће" и у Суботици у утакмици 5. кола Суперлиге Србије.

Милојевић се, на опширној конференцији за медије на стадиону "Рајко Митић", поново осврнуо на пласман у плеј-оф за Лигу шампиона после драматичног дуела у Копенхагену.

"Шта сам рекао играчима који су промашили пенале? Изгрдио сам их што су промашили (смех прим. аут). Салим се, ништа им нисам рекао... Нисмо пенале вежбали, иако сам за то да се вежбају. Сви су имали жељу да дају гол, било је тешко да се изводи са беле тачке, посебно за оне оне који шутирају десном ногом".

Он је поновио да је поносан на своје играче, али и на чињеницу што је тренер Звезде.

"Лепи су тренуци из Копенхагена, незаборавни. Ипак, нема врема за славље јер нас чека Спартак, веома добар тим са добрим тренером Гаћиновићем. Верујем да ће публика уживати".

Милојевић је нагласио и да је добра ствар за српски фудбал то што је Партизан прошао Малатију.

"Подржаћу и ја Сава Милошевића као што је он нас. Добро је за српски фудбал, честитам Партизан. Надам се да ће оба тима на прави начин представљати Србију у групним фазама", закључио је он, уз напомену да је Милан Павков и даље у фази опоравка и да неће да ризикује наступ против Спартака.

Утакмица између Спартака и Црвене звезде игра се сутра у Суботици од 20 сати.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести