Милошевић: Другачије него у Купу, биће промена

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић пред утакмицу другог кола плеј-офа Суперлиге против Радничког у Нишу рекао је да очекује другачију утакмицу од оне са истим ривалом у полуфиналу Купа Србије.
savo milosevic, FSS
Фото: ФСС

Партизан је пре три дана у Хумској славио 1:0.

"Овај убитачан ритам се наставља, већ смо се, надам се навикли. Другачија утакмица од оне у Купу, али не умањује њену важност. Што се тиче састава, биће доста промена у односу на Куп, не могу да казем детаље. Р. Милетић и Стојковић имају жуте картоне, имамо проблем и с потенцијалним картонима. Све то до сутра морамо да искалкулишемо, морамо да изведемо конкурентан састав који јможе да освоји три бода", рекао је Милошевић на конфетенцији за медије у СЦ "Телеоптик".

Он се осврнуо и на изјаву тренера Нишлија Ненада Лалатовића да је Партизан навикао на тепих терен и да ће му из тог разлога бити теже да игра у Нишу.

"Могу делом да се сложим, али мислим да свака екипа воли да игра на тепиху. Не мислим да је хтео да потцени своју екипу. Биће другачији услови, али фудбал је такав и морамо да се адаптирамо на разне ствари. Домаћи терен треба да представља предност, па разумем његову жељу", рекао је тренер црно-белих и додао да има више примера у лиги да терени не задовољавају ниједан критеријум.

"Сви воле брз и леп фудбал, а то може само на атрактивном терену", рекао је Милошевић и додао да је свака наредна утакмица приоритет и да ће о дербију с Црвеном звездом размишљати после Радничког.

"Свака следећа утакмица је приоритет, а то је Раднички. У неким стварима морамо да гледамо дугорочно. Морамо да распоредимо минутажу и морамо да растеретимо екипу", рекао је трене црно-белих.

Милошевић се осврнуо и на психолошки моменат у тиму:

"Изгледа боље, а сада је битно да не правимо кораке уназад. Не бих говорио да смо још изашли из те психолошке кризе, јос увек је ситуација компликована". 

Тренер Партизана рекао је да је очекивао већу подршку у Хумској.

"Очекујем велику подршку у Нишу, а очекивао сам више људи на нашем стадиону. Опет, понављам, морамо да заслужимо да се публика врати на трибине", закључио је Милошевић.

Меч између Радничког и Партизана игра се сутра од 18.30 на Чаиру.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести