Милошевић: Напредак је најтежи ривал Партизана

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић, пред меч првог кола Суперлиге против Напретка из Крушевца, рекао је да његов тим очекује најтежи ривал.
milosevic, tanjug
Фото: Tanjug/D.Kujundžić, arhiva

"Сваки противник је тежак и незгодан у првим колима, а ми имамо два гостовања (Крушевац и Нови Пазар прим.аут), која су традиционално неугодна. Сутра нас очекује најтежи ривал, бар откад сам ја тренер Партизана. Са Напретком смо имали више проблема него са осталим екипама у Суперлиги и то позива на опрез", рекао је Милошевић на конференцији у Хумској.

Милошевић је истакао да претходе утакмице против Напретка позивају на максималну концентрацију и пред сутрашњи меч.

"Трудио сам се претходних недеља да екипу припремим за ту прву утакмицу у Крушевцу, јер само ако у ову утакмицу уђемо са мотивом и жељом као да је то Црвена звезда или нека европска утакмица, можемо да се надамо добром резултату. То ће ове године генерално важити за све утакмице у Суперлиги, а поготово за ову прву", рекао је Милошевић.

Шеф стручног штаба рекао је и да се "по логици ствари намеће да Александар Поповић буде први голман", као и да ће навијачи ускоро моћи на терену да виде Макија Бањака, који неће бити спреман за сутрашњу утакмицу.

Милошевић није хтео да коментарише повратке Гејлора Канге и Александра Катаија у Црвену звезду, јер како каже, није његов посао оно што ради Звезда.

"Обојица су добри и квалитетни играчи, гледао сам их раније. Та враћања могу да буду и позитивна и негативна, видећемо како ће то да изгледа у Звезди. Што нас тиче, ми не планирамо да доводимо бивше играче. Може да се деси да искрсне нешто добро, а да не кошта много, онда ћемо у том случају да пробамо да реагујемо. У овом моменту смо попуњени на свим позицијама и нема потребе да нешто претерано јуримо", закључио је Милошевић.

Меч између фудбалера Напретка и Партизана игра се сутра од 17.30 у Крушевцу.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести