Милошевић: Не бих прихватио реми против Астане

НУР-СУЛТАН: Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић каже да не би пристао на реми у гостима против Астане у 2. колу Лиге Европе.
m
Фото: EPA/EFE KOCA SULEJMANOVIC

На питање новинара, на конференцији за медије у Казахстану, да ли би прихватио нерешен резултат уколико би неко понудио, Милошевић је био јасан.

"Не, не бих прихватио", одговорио је тренер Партизана и ставио до знања да га интересује само победа.

Он је додао да на располагању има све играче и да му је то најбитније у овом тренутку.

"Упознали екипу са свиме што нас чека, надам се да је свима јасно шта морамо да урадимо да бисмо остварили добар резултат. Чека нас тежак противник, посебно на свом терену и биће потребно концентрације, трке и праве игре за добар резултат", навео је он.

Према његовим речима жели да Партизан пружи исту игру као у претходном периоду.

"Имамо 24 сата да се прилагодимо на временску зону, битан је сегмент и да што пре се навикнемо на сатницу. Може то да се реши већом концентрацијом и вољом. Покушаћемо да играмо нашу игру, али уз одређено прилагођавање јер не зависи све од нас", закључио је он.

Крилни нападач Зоран Тошић сматра да све четири екипе из групе, у којој су још АЗ Алкмар и Манчестер Јунајтед, имају подједнаке шансе.

"После жреба је било јасно да је Јунатед главни фаворит, али на основу меча са Астаном видим да игра у измењеном саставу. Већу пажњу посвећују Премијер лиги и зато мислим да су шансе равне за све. Астана је озбиљан противник, бележи запажене резултате на свом терену. У налету смо, доброј форми и оптимисти смо", истакао је искусни фудбалер.

Утакмица Л групе Лиге Европе Астана - Партизан игра се у четвртак од 16.50 по средњеевропском времену

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести