Милошевић: По играма смо заслужили пролаз

Тренер Партизана Саво Милошевић, после победе против Астане на опроштају од Лиге Европе, честитао је својим играчима на приказаној игри.
milosevic, tanjug
Фото: TANJUG/ BOJAN STEKIC/ nr

Милошевић је истакао да су велики утиацај на наступ тима имали и навијачи у Хумској 1.

Црно-бели су у последњем колу групе Л Лиге Европе победили казахстански тим 4:1.

"Захвалност момцима, ово прво полувреме је било једно од најбољих које смо имали у овој полусезони. Изненађујуће за ситуацију и околности у којима се налазимо. Једна од кључних ствари вечерас је била број људи који је дошао да нас подржи. Мислим да је то момцима пријало без обзира на умор, тај моменат кад смо изашли на стадион и видели оволики број људи да је то био додатни мотив", рекао је Милошевић на конференцији за медије после меча.

Партизан је наступ у ЛЕ завршио као трећи у групи са осам освојених бодова, иза АЗ Алкмара и Манчестер Јунајтеда, који су изборили наставак такмичења.

"По играма смо заслужили пролаз. Стицајем разних несрећних околности нисмо, али број бодова који смо освојили, са њима већина екипа прође. Путовање које смо имали било је јако дуго и тешко, али је било и јако занимљиво и мислим да можемо бити задодовљни".

Све голове на овом мечу постигли су Партизанови странци- Сејбуда Сума, Умар Садик и Такума Асано, а Милошевић је истакао да задовољан оним што су приказали у овој полусезони.

Милошевић је упитан и какав Партизан очекује за годину дана.

"Овде сам од марта, то је девет месеци, а имам утисак да сам четири. Не бих се усудио да прогнозирам шта ће бити за годину дана", рекао је Милошевић и одговорио на питање о очекивањима свога тима у пролећном делу сезоне.

"Надам се да неће бити много промена и очекујем још бољи Партизан, Мислим да можемо боље и да ће нам много донети ове зимске припремене. Имамо време за одмор, али и време да се добро припремнимо", закључио је Милошевић.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести