Милошевић пред Астану: Желимо позитиван резултат

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић, пред полазак у Казахстан на меч другог кола Лиге Европе против Астане, рекао је да тим размишља само о ривалу, а не дужини пута.
Savo Milošević Foto: Tanjug/video
Фото: Саво Милошевић Фото: Танјуг/видео

"Искључиво размишљамо о противнику. Завршена је анализа, дуго смо пратили Астану, остало је још два дана до утакмице. Јако је битно да имамо целу екипу на окупу, а друго што је битно јесте да ћемо морати да дамо максимум ако желимо позитиван резултат, а желимо га. Астана је противник по мери, као и АЗ Алкмар, то су тимови са којим можемо изаћи на крај ако дамо свој максимум. Надамо се да ћемо остварити резултат који ће нам омогућити борбу за наставак такмичења у ЛЕ", рекао је Милошевић новинарима на аеродрому "Никола Тесла".

Тренер црно-белих истакао је да је Астана екипа која се не сме потценити.

"Астана је екипа која је дошла из другог шешира, испред Алкмара и нас је по рангу. Тешко је објаснити љубитељима фудбала у нашој држави да је то озбиљна екипа која сваке године игра Европу. Ако бих причао о снази Астане онда би људи рекли да тражим оправдање. Чека нас тежак меч, али ако будемо прави можемо да изађемо на крај са њима", рекао је Милошевић, који је на питање да ли ће Партизан као и до сада бити офанзиван, одговорио да ће и у Казахстану бити "врло слично".

Меч између фудбалера Астане и Партизана игра се у четвртак од 17 сати по средњеевропском времену.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести