Милошевић пред утакмицу с Војводином: Имамо меч лопту

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић рекао је да његов тим има прву меч лопту у утакмици шестог кола плеј-офа Суперлиге против Војводине.
savo milosevic, FSS
Фото: ФСС

"За нас прва меча лопта, када је у питању лига. Још једна у низу тешких утакмица. И сутра нас очекује тежак меч са противником који је нас је једини надиграо. Имамо мотив да сутра прикажемо бољу игру. Опет се враћамо на причу о терену, као о додатно отежавајућој околности, где се нисмо најбоље сналазили ни у Новом Сад ни у Крушевцу. Потребно је да неке ствари урадимо другачије", рекао је Милошевић новинарима у СЦ Телеоптик.

"Немамо повређених и нико нема картоне. То је први пут да имамо такву ситауцију откад сам ја овде. Нешто што је позитивно".

Он је објаснио и колико ће сутрашњи меч бити другачији од претходног са Новосађанима.

"Екипе које немају резултатски императив играју опуштено и растерећено. Без притиска и обично екипе тада играју понајбоље. Не смемо да се опуштамо и морамо да припремимо утакмицу максимално озбиљно ", рекао је Милошевић.

После меча са Војводином, црно-беле у среду очекује други полуфинални меч Купа Србије са Радничким из Ниша.

"Све утакмице су битне и немате простора за припрему. Већ је крај сезоне, физички замор је већ био озбиљан када сам ја дошао. Имали смо велику потрошњу и врло је тешско оправити екипу. Добра ствар је што можемо да рачунамо на све играче. Што се саме тешке ситуације тиче, екипа је у тешкој ситуацији у последњих шест месеци. И полако сам се навикао", рекао је Милошевић и додао да постоји могућост да сутра одмори неке играче.

Тренер црно-белих још једном је поновио да има симпатије према Војводини.

"Војводина је клуб који има посебну тежину у Србији и посебну причу кија се разликује од Партизана и Звезде. Волим Нови Сад као град и менталитет. Из тога вероватно произилази и личност и људи који тамо раде. Начин на који размишљају и гледају на фудбал ми се допада. То су разлози зашто ми је симпатична“.

Утакмица између Војводине и Партизана игра се сутра од 16 сати на стадиону "Карађорђе".

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести