Милошевић: Примарни циљ остварен

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић, после победе против Пролетера, рекао је да је екипа остварила примарни циљ.
Savo Milošević Foto: Tanjug/video
Фото: Саво Милошевић Фото: Танјуг/видео

Црно-бели су на свом стадиону славили против Пролетера с 3:1 у 23. колу Суперлиге.

Примарни план остварен, три бода. Веома је битно да смо се вратили на победнички колосек после утакмице у Сенти, јако битно и пред дерби да вратимо добро расположење, тако да смо најосновније урадили. Такође, битно да се нико није повредио, тако да је све ово што се данас издешавало баш по вољи, онако како смо прижељивали. Честитам момцима на озбиљном приступу током 90 минута. Наравно, можемо много боље да играмо, али не бих сад трошио речи на те ствари.

Примарни циљ је остварен и то је најбитније, рекао је Милошевић новинарима после меча.

Милошевић је упитан и да ли је по вољи и Звезднин резултат, која је одиграла нерешено с Инђијом.

Нисам на то мислио у овом излагању. Свакако нам прија, али, поновићу, треба да водимо рачуна о себи и ономе што ми треба да радимо... Биће доста приче о дербију, наравно да је могућ кикс. Кикснули смо ми пре пар дана, данас Звезда. То се дешава, али дерби је прилика да видимо ко је где у овом моменту. Не бих се много освртао на то што је Звезда играла у Инђији нерешено, рекао је Милошевић.

Тренер црно-белих потврдио је да је Зоран Тошић напустио клуб и да ће каријеру наставити у Кини у Таиџ Јуанди.

Причали смо о томе, сада је дефинитивно. Мени једино остаје да му пожелим све најбоље у наставку каријере. Задужио је много овај клуб, све нас и хвала од мене, свих нас, стручног штаба, верујем и од свих играча на свему што је урадио за ову екипу, овај клуб. Да га послужи здравље, један феноменалан момак, играч... Донео нам је доста ствари у претходних годину дана, надам се да ће наставити са тим играма и у Кини, закључио је Милошевић.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести