Милошевић: Свака част играчима; Милојевић: Без страсти 

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић после победе у финалу Купа против Црвене звезде 1:0 честитао је играчима на заслуженој награди за све што су урадили у последња два месеца.
Milosevic i Milojevic/Fonet/A. Barda
Фото: Фонет/А. Барда/Милошевић и Милојевић

"Свака част играчима, успели су да се узвуку из тешке ситуације и да против највећег ривала, на његовом терену освоје Куп. Мислим са смо данас били бољи и да смо заслужено освојили Куп", истакао је Милошевић на конференцији за медије.

Он је захвалио Управи на поверењу, али и бившем стручном штабу на челу са Зораном Мирковићем, јер је, како је навео, овај трофеј и њихова заслуга.

"Посебно се захваљујем играчима и руководству Звезде јер треба бити велики и у поразу и пожелео бих свима нама срећу у европским квалификацијама".

Милошевић је истакао значај добре партије Бојана Остојића, али и нагласио да не постоји одбрана и напад, него сви су тим и морају да буду заједно на терену.

"Срећан сам због првог трофеја, много ми значи, прославићемо, можда ћу и запевати. Једино нисам сигуран хоћу ли на одмор", истакао је Милошевић.

Звездин тренер Владан Милојевић, уз честитке Партизану, рекао је да су обе екипе ушле у меч са жељом да направе што мање грешака.

"Очекивали смо Партизан у блоку и на контранапад, али нисмо пронашли решење јер нисмо имали игру, ни брзину, ни расположене играче, а примили смо гол из прекида. Честитам и мојим играчима на доброј сезони, а овај пораз је дошао можда и у добром тренутку да се запитамо шта даље? Не бих користио неке тешке речи, али јасно је да није било страсти. Рано смо освојили титулу, менталитет је такав, играчи су мислима негде друго, а Партизану је практично цела сезона стала у ових 90 минута. Следи окупљање 9. јуна и нова сезона", поручио је Милојевић. 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести