Милошевић: Треба нам озбиљан тренинг да бисмо били спремни

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић изјавио је да екипа од понедељак мора да уђе у јачи тренинг ако жели да спремно дочека наставак Суперлиге 30. маја.
Fudbaleri Partizana imaju lepu priliku da pred svojim navijačima eliminišu Konahs    Foto: FK Konahs Ki
Фото: Фудбалери Партизана имају лепу прилику да пред својим навијачима елиминишу Конахс    Фото: ФК Конахс Ки

Данас је укинуто ванредно стање, па се надам да ће и мере које се тичу спортског тренинга бити мало лабавије. Ми морамо да уђемо у озбиљан тренинг од понедељка, ако желимо да играмо 30. Такмичарске утакмице захтевају напоре и озбиљан тренинг. Са овим мерама, како смо тренирали ове недеље, нећемо бити спремни за 30. мај, рекао је Милошевић у Јутарњем програму РТС-а.

ФСС је јуче донео одлуку о наставку фудбалског превенства уз одигравање преостала четири кола, без плеј-офа и плеј-аута.

Све екипе, не само моја су без такмичарске форме. Имамо мало више од три недеље да пробамо да дођемо до неке форме. Превасходни циљ свих нас је да покушамо да спречимо повреде и урадимо превентиву колико је могуће. С друге стране, може да буде добро за нас који играмо у Европи тих седам утакмица, заједно са Купом. Уколико прођемо тај период без повреда, онда ћемо дочекати квалификације за евротакмичења у доброј форми, заључио је Милошевић.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести