Милошевић: Звезда жели десету победу у низу

БЕОГРАД: Небојша Милошевић, један од асистената тренера фудбалера Црвене звезде Дејана Станковића, рекао је да црвено-бели против Напретка у 10.колу Суперлиге желе десети тријумф.
zvezda tsc
Фото: FoNet

Звезда ће сутра од 18 сати дочекати Напредак.

"Ако погледамо чињенице које су овог тренутка актуелне, то је да имамо девет победа у првенству из толико мечева, да имамо гол разлику 31:3 и да идемо по зацртаном плану. У међувремену, иза нас је успешно савладан Арарат, играмо Лигу Европе и као клуб успели смо да четврту годину у низу, обезбедимо континуитет учешћа у континенталним такмичењима и то нас радује. Први у низу наредних изазова је Напредак, а првенство нам је у фокусу, јер је управо оно неопходно да и наредне године можемо да се такмичимо у Европи", рекао је Милошевић за клупски сајт.

"Немамо времена за тапкање у месту, а Напредак је противник који заслужује респект. Имају реноме, али на њихову жалост, резултати им нису у складу са квалитетом тима. Налазе се у транзиционом периоду, појачали су се доласком Милуновића, имају доброг тренера, али ми желимо да останемо у победничкој серији. Хоћемо да и сутра потврдимо нашу доминантност", рекао је он.

Како је навео сви играчи су здрави, а после тренинга ће се дефинисати одређена кадровска питања.

"Биће промена у саставу, јер имамо доста играча, који нису играли на претходном мечу, а на основу свега заслужују минутажу", истакао је Милошевић.

Победом над Напретком, Црвена звезда би остварила и десети узастопни тријумф у шампионату.

"Ако погледамо кроз историју, не сећам се да је било такве серије на почетку сезоне. То само може да буде подстрек и да нам подигне самопоуздање. Желимо да играмо проактивни фудбал, да диктирамо дешавања на терену и да побољшавамо ефикасност, што број постигнутих голова јасно показује. Играчи на терену морају да буду свесни квалитета и тога да дешавања зависе од њих самих", закључио је Милошевић.

 

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести