Милован Петрић треће појачање фудбалера Бечеја

Некадашња нада суперлигаша Војводине и бивши капитен омладинског тима „Старе даме“ из Новог Сада, штопер Милован Петрић (24), треће је појачање прволигаша ОФК Бечеј 1918 у овом прелазном року.
Milovan Petric
Фото: Милован Петрић, фото: ФК Војводина

„Реч је о дефанзивцу са завидним искуством. Стигао је из ОФК Вршца, а пре тога носио је дрес новосадског Пролетера, Новог Сада, Бежаније, Колубаре, као и македонског прволигаша Академија Пандев. Очекујемо да се Петрић наметне радом и од старта заузме место у најбољој постави“, рекао је спортски директор Бечејаца Дејан Станојев и додао да за клуб прелазни рок овим потписом није завршен.

Бечејци овог јануара не траже једино голмане. Остале линије би требало да буду попуњене квалитетним играчима, јер је пред момцима са Тисе борба за очување прволигашког статуса. О квалитету Александра Миркова, који је стигао из Војводине на позајмицу, све се зна, пошто је он био важна карика Бечејаца у ланцу успеха минуле сезоне, што га је и лансирало у Војводину.

„Повреда ме је избацила из колосека и нисам успео да се докажем у Војводини. У међувремену сам се опоравио, осећам се добро и радујем се повратку у екипу Бечеја, јер ме за овај клуб вежу лепе успомене. Наравно да очекујем да изборимо опстанак и да се на лето вратим у Војводину“, јасан је био Александар Мирков.

Очекује се да и Новопазарац Мехмед Авдић, који је стигао са шпанске друголигашке сцене, буде убојит на средини терена, или у улози нападача крај бочне линије. Још неки играчи су на проби, а са пар њих се преговара. У сваком случају, Бечејци не седе скрштених руком током актуелног прелазног рока. Много тога зависи и од ситуације око голгетера Младена Ковачевића, који се тренутно налази на проби у Кини. Ако се тај трансфер реализује, под хитно се мора наћи изразити голгетер. У противном, популарни „Кова“ ће предводити напад, а тражиће се креатор игре и асистент.          

В. Јанков

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести