Мирко Иванић: Све ће бити као под конац

До наставка Суперлиге ос­тало је десет дана, а у Црвеној звезди презадовољни су како теку припреме.
ivanic, fk crvena zvezda
Фото: Mirko Ivanić, foto: FK Crvena zvezda

- Сви смо се ужелели фудбала и такмичарских утакмица. Че­камо 30. мај и меч против Рада да покажемо да смо вредно радили и да смо спремни да наставимо борбу на оба фронта. Амбиције су јасне, желимо да освојимо оба до­маћа трофеја. У Купу Србије одме­рићемо снаге са Инђијом, игра се само једна утакмица и морамо да будемо опрезни и моти­ви­­сани. Уз максимално ува­жавање Инђијаца, сматрам да би наша елиминација било прворазредно изненађење – рекао је везиста црвено-белих Мирко Иванић.

Сјајном фудбалеру много је  фалио рад на терену.

- Недостајала ми је атмосфера, саиграчи, лопта, једном речју - тим. Управо је тим наша највећа снага. Ужелео сам се долазака на тренинге, дружења са саиграчима, рада са лоптом и стварно сам пресрећан што смо поново на терену. У каријери нисам имао дужу паузу од ове, баш је било необично, али ту смо сви сад, спремни и орни за рад.

Иванић жали што ће са долазећих утакмица изостати навијачи.

- Биће тешко и необично без навијача, али таква је ситуација свуда у свету и то не може да буде изговор за нас због евентуално слабијих резултата.Но, уверен ам да ће све бити под конац, а наши навијачи морају да се стрпе, да нас бодре поред малих екрана, а ми ћемо дати све од себе да  освојимо дуплу круну. Наравно, када  се буде могло да то и прославимо сви заједно – поручио је Иванић.

И. Л.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести