Мирковић о појачањима: Знам шта значи кад нема новца...

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Партизана Зоран Мирковић признао је да клуб нема новца за велика појачања и најавио да би поједини играчи могли да оду.
Zoran Bata Mirkovic/Fonet
Фото: FoNet

Мирковић је припреме за пролећни део сезоне почео без иједног новајлије и ситуацију објаснио са "тренутним могућностима".

"Могу само да кажем да идемо са овим кадром. Све је условљено евентуалном продајом неких играча. Не могу конкретно да кажем којих играча, не желим о именима... Знам у животу шта значи кад се нема новца", рекао је Мирковић новинарима у Спортском центру Телеоптик.

Мирковић је свестан стања у клубу и зато каже да "не може да се тражи нешто што нема".

На питање да ли онда нико нема право да од њега тражи велики резултат, Мирковић одговара:

"Ако се гледа тај ланац онда би требало да буде тако", јасан је био тренер црно-белих, али и додао да су обавезе у Партизану увек победе.

Мирковић је истакао да и даље осећа горчину због утакмице по снегу са Мачвом (0:0), али и да је свестан да ништа не може да се промени.

"Морамо да се носимо са тим. Минимално причам о ванфудбалским стварима са играчима, више се фокусирамо на нашу проблематику. Вероватно утичу нека дешавања на њих", закључио је он.

Партизан је после првог дела сезоне трећи на табели Суперлиге, са шест бодова мање од нишког Радничког и чак 15 од Црвене звезде.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести