Мирковић о Пролетеру: Чврста екипа, неће нам бити лако

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Партизана Зоран Мирковић пред гостовање Пролетеру у Суперлиги Србије изјавио је да очекује тешку утакмицу против јаке и дисциплиноване екипе из Новога Сада.
Zoran Bata Mirkovic/Fonet
Фото: FoNet

"Очекује нас тежак задатак, Пролетер је новајлија у Суперлиги Србије и изузетно добро су стартовали. Они су чврста и дисциплинована екипа, опасни су на прекидима. Надам се да ће напасти јер играју код куће, у тој варијанти ми бисмо имали више простора за насу идеју, али видећемо сутра како ће бити", рекао је Мирковић на конференцији за штампу у Спортском центру Телеоптик.

Млади стручњак додао је да Немања Р. Милетић није спреман за меч и најавио неколико промена.

"Уморни су, поготово они који су се вратили из репрезентација, одиграли 180 минута, али такав је ритам за све па и за нас".

Девет дана пре вечитог дербија тренер Партизана истакао је да екипа никако не би требало да прати шта ради Црвена звезда.

"Имаћемо мало више времена за одмор, они имају 30 играча и сигуран сам да ће у ротацији урадити да сви подједнако буду заступљени. Они треба да брину о томе, ми имамо нашу путању, наше проблеме и да гледамо себе" казао је Мирковић.

Прокоментарисао је и одлазак најскупљег играча у историји клуба Сејдубе Суме.

"Не знам да ли је имао посебних разлога, али никако није могао да се уклопи и да испуни захтеве" закључио је Мирковић.

Утакмица 8. кола Суперлиге Србије између Пролетера и Партизана игра се у суботу од 16 сати у Новом Саду. 

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести