Митровић: Два лака и слатка гола

ВИЛЊУС: Нападач Србије и двоструки стрелац у победи против Литваније Александар Митровић био је задовољан резултатом у Вилњусу.
mitrovic, fonet
Фото: FoNet

Србија је у понедељак увече победила Литванију са 2:1, у квалификацијама за ЕУРО 2020.

"Битно је да смо узели три бода и сада идемо даље. Могао је да буде још неки гол. Победа и три бода, лепо смо заврши овај циклус и лепо се враћамо у клубове", рекао је Митровић новинарима после меча.

Он је истакао да је пад концентрације био узрок слабије игре у последњих неколико минута меча.

"Мало више концентрације и да се мало више остане у утакмици, да се остане фокусиран на утакмицу без обзира на резултат. Имали смо падове, посебно пред крај утакмице када смо дозволили шансе, дозволили смо им да буду опасни. Могли смо утакмицу да завршимо раније", рекао је Митровић.

Њему за је оба гола асистирао Адем Љајић.

"Дочекао сам и ја да ми Љајић намести гол. Шалим се, две стварно лепе асистенције. Знамо се дуго, играмо заједно. Изгледало је просто и једноставно. Доста оваквих голова сам дао на тренингу, вежбали смо. То је плус када знате саиграче. Мислим да су оба гола дошла из тога што је он знао да ћу ја да будем на правом месту, а ја да ће он да одигра такву лопту. Два лака гола, али и слатка", закључио је Митровић.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести