Младост ГАТ довела два нова фудбалера

После  освајања јесење титуле у Српској лиги група Војводина, за челнике Младости ГАТ, најпријатнијег изненађења такмичења и с председником Мирославом  Кресовићем на челу, нема одмора.
Mladost GAT
Фото: С првог тренинга екипе Младости ГАТ, фото: Д. Иванић

Активни су у преговорима с евентуалним појачањима, а у клуб с новосадског Новог насеља већ је стигао двојац новајлија. Навални ред појачао је Лука Јованић (Феникс), као и брзоноги везни фудбалер Коста Спасић (Вршац).

- Презадовољни смо овогодишњим резултатима и играма које су нам донеле прво место - истакао је Кресовић. - Добро смо сагледали играчки кадар, желимо да га надоградимо и појачамо конкуренцију на свим позицијама. На обострано задовољство, све смо утаначили с Луком Јованићем, који иза себе има успешну полусезону у Фениксу, али и  искуство играња у Колубари, Кабелу, Инђији, Бачкој и Динаму. Поред њега, дрес Младости понеће и неуморни везњак о Коста Спасић, који је каријеру градио у Омладинцу из Бановаца, а последњу годину и по провео је у Вршцу. Ово није коначни списак новајлија, јер смо у преговорима с још тројицом играча.

За сада је слободан у бирању нове средине задњи везни Драган Смиљанић, а нови евентуални одласци биће везани за доласке.

М. По.  

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести