Младост Гат одрадила први део припрема

Трећом провером и ремијем са Српсколигашем Бечејом (1:1), фудбалери другопласиране екипе Војвођанског југа Младости Гат на челу са тренером Сашом Филиповићем успешно су одрадили прву фазу  припрема.
Д. Иванић/ С утакмице између Младости ГАТ и Бечеја
Фото: Д. Иванић/ С утакмице између Младости ГАТ и Бечеја

Пре ремија са Бечејем савладали су убедљивим резултатом Фрушкогорац (4:0) и минималним голом новајлије Поповића јесењег првака Новосадске лиге Јединство(1:0) .О до сада урађеном стратег нНвосађана говори са великом дозом оптимизма.

- У суштини смо у финишу треће недеље рада,најтеже у овом припремном периоду стицања што боље физичке спреме. Утисци су веома повољни, а циљ био да видимо са чиме располажемо шта нам је чинити да трку за бодове дочекамо максимално спремни. Играчи су фокусирани на обавезе, све зацртано одрађују на нивоу и високом вољном моменту, што је изузетно важно новајлије су се веома брзо уклопиле у систем рада -  резимира Филиповић.

Одиграла је Младост против Бечеја прво полувреме за фудбалске сладокусце играла агресивно, стварала шансе , једино је изостала реализација.


Отишао Фаћол, вратио се Ренић

Последњег дана прелазног рока другопласирану екипу Војвођанске лиге група југ напустио је Филип Фаћол, приступио је српсколигашу Братству из Пригревице. Са друге стране из Кине се због тренутне ситуације вратио најбољи играч и стрелац Марко Ренић употпунио играчки кадар надграђен квалитетним појачањима: Бабићем, Асанијем, Томчићем, Пејићем, Пастором, Срђаном Вукаљевићем, Илијином, Ћурком, Смиљанићем и Поповићем.


- Позитивно размишљамо, одлично радимо што је итекако било уочљиво не само у предходне две победе већ и у ремију са српсколигашем.Приказали смо заиста добру игру у првом делу, лако стварали шансе, нажалост нису искоришћене. Сигуран сам ако оваквим темпом наставимо да ће голови доћи. На играчима се види  умор од напорног рада, још увек су тешке ноге, битно је да играмо са срцем.

Сутра у 13 сати на игралишту Железничара Младосташи имају нову проверу против  Индекса.

Имамо још три недеље припрема исто толико утакмица, у суботу са изузетно квалитетним Индексом који је победио Слогу из Ердевика, потом Новим Садом и традиционалну генералку са Братством из Пригревице довољно да сложимо добитни мозаик и првенство дочекамо спремни.

М. По.    

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести