Мркела: Проблеми постоје, подршка тренеру и играчима

БЕОГРАД: Спортски директор ФК Црвена звезда Митар Мркела, после дебакла против Бајерна у Лиги шампиона 0:6, изјавио је да је евидентно да постоје проблеми и да су корекције потребне, али и да је у кризном тренутку неопходно пружити подршку тренеру Владану Милојевићу и играчима.
m
Фото: Youtube Printscreen

"Овај пораз је сигурно тешко пао свима нама, показао нам је јасно да су корекције потребне. Свесни смо да постоје грешке које треба исправити у што краћем року. Али оно што желим прво да учиним као спортски директор јесте да пружим максималну подршку нашем тренеру, стручном штабу и играчима који су нас и довели до тога да играмо са Бајерном. Мислим да јавност у овом часу не сме да заборави шта је све Милојевић учинио за Звезду у последње две године, колико тога је донео и што је важније колико може да донесе клубу у пероду пред нама", изјавио је Мркела за клупски сајт.

Према његовим речима, у клубу нису уљуљкани претходним успесима и свесни су да конструктивна критика може донети резултат

"Играчима је неопходно пружити подршку у оваквим моментима јер свака екипа има своје кризне периоде. Милојевић зна како да издигне екипу, а играчи како да на прави начин реагују. Наш циљ пре почетка сезоне је био освајање титуле и играње једне од групних фаза европских такмичења. Ми смо на том путу, јер играмо Лигу шампиона и први смо у Суперлиги".

 

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести