Мурињо: Елиминација из Лиге шампиона, ништа ново за Јунајтед

МАНЧЕСТЕР: Менаџер Манчестер Јунајтеда Жозе Мурињо, после елиминације од Севиље у осмини финала Лиге шампиона, изјавио је да испадање у првој рунди нокаут фазе овог такмичења није никаква новост за клуб са Олд Трафорда.
murinjo, epa
Фото: Žoze Murinjo, foto: EPA (PETER POWELL)

Јунајтед је синоћ поражен од Севиље на домаћем терену 2:1, а португалски стучњак је навео да је већ имао прилику да се увери да како славни енглески клуб испада у овој фази.

"Седео сам два пута на овој клупи када је Јунајтед био елиминисан у осмини финала Лиге шампиона. Први пут са Портом 2004, а затим и са Реалом 2013. године. Испадање у овој фази није ништа ново за Јунајтед", изјавио је Мурињо после утакмице са Севиљом.

Упркос поразу, Мурињо је изјавио да није незадовољан учинком својих играча, јер су попут њега, дали све за пролаз даље, али и да су порази саставни део фудбала.

Фудбалери Јунајтеда се после опраштања од Лиге шампиона окрећу такмичењу у Премијер лиги, где држе другу позицију, као и ФА купу где су стигли до четвртфинала и у суботу их очекује дуел са Брајтоном.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести