На „Карађорђу” у суботу увече утакмица између Пролетера и Партизана

Фудбалери Пролетера на „Карађорђу“ дочекују Партизан, учесника Лиге Европе, а паузу су искористили да се што боље припреме, а  одиграли су и две утакмице.
partizan tsc, fk partizan
Фото: ФК Партизан/М. Тодоровић

- Тренирали смо жестоко имали и две провере са новосадским лигашем Футогом и Спартаком.Проверили смо комплетан играчки кадар и сада имамо много јаснију слику њихових могућности - рекао је шесф струке Милић Ћурчић.                     

Победа над Инђијом уочи паузе је стигла у правом тренутку с обзиром да је прва.

- Мада смо у Инђији славили после лоше представе у првом полувремену  и веома добре у настваку победа нам је вратила пољуљано самопоуздање.Одиграли  смо пре Инђије много квалитетније а нисмо успели да освојимо три бода. У фудбалу нема правила.Верујем и надам се  да ћемо у наредном периоду играти добро и освајати бодове.

Пролетера вечерас очекује изазовна утакмица са Партизаном.

-  Сувишно је говорити о њиховом екипном и индивидуланом квалитету. Верујем да моји играчи дочекују меч спремни. Урадили смо анализу противника, а оно што могу да истакнем јесте да је победа над Инђијом дошла као мелем на рану и  донела нам велики елан. Нема дилеме, рно - бели су изразити фаворити, а ми ћемо покушати да остваримо повољан резултат.Даћемо све од себе да до њега дођемо.

Поред атрактивног противника, очекује се да и трибине буду знатно попуњеније у односу на претходне утакмице.

- Очекујем лепу фудбалску представу. За моје играче велики је мотив да се одмере са једном од наших најбољих екипа.Позивам навијаче  да дођу у што већем броју, пруже нам подршкуи верујем  уживају у верујем лепој и квалитетној  представи – поручио је Ћурчић

Пролетер  у утакмицу са Партизаном улази због картона без нападача Милана Миросављева, што је свакако хендикеп.

Утакмица на “Карађорђу” почиње у 20.30 часова.

Андрејевић оптимиста

Као и већина играча Пролетера и капитен Александар Андрејевић зрачи оптимизмом.

- Имали смо доста времена да се припремимо за наставак првенства, исправимо грешке и анализирамо екипу Партизана, о којој не треба трошити речи обзиром да се у правом светлу приказали у Европи. Без обзира на квалитет ривала  очекујем повољан резултат. Позовем публику да буде уз нас,  а ја у име саиграча обећавам да ћемо дати све од себе да их обрадујемо – казао је Андрејевић

Карте 700 и 400 динара

Руководство Пролетера је са органима реда имало неколико састанака како би утакмица на “Карађорђу” протекла у фер и спортској атмосфери. Карте за западну трибину коштају 700 динара, за источну и јужну 400, а продаваће се на главној билетарници стадиона данас од 11 часова, а од 16.30 биће отворене благајне на источној и јужној страни.

М. Поповић

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести