Натхо: АЗ Алкмар тренутно бољи од Манчестер Јунајтеда

БЕОГРАД: Фудбалер Партизана Бибрас Натхо изјавио је данас да црно-беле очекује тежак дуел против АЗ Алкмара, али да сви у екипи верују да могу до победе која оставља шансу за пласман у нокаут фазу.
Natho/Fonet/A. Barda
Фото: Фонет/А. Барда/Израелац Натхо био је најбољи на терену

"Очекује нас изузетно важна утакмица са тимом за који чак могу да кажем да је у овом тренутку бољи од Манчестер Јунајтеда. Оно што нам не иде на руку је чињеница да смо свесни да морамо да победимо једну такву екипу да бисмо имали шансе да се пласирамо у други део такмичења, тзв пролеће у Европи. Ипак, верујемо и надамо се", рекао је Бибрас за клупски сајт.

Везни играч црно-белих истакао је да екипа у Хагу мора да покаже све квалитете које поседује као тим и уз то мора бити на највишем нивоу до сада јер је апсолутно јасно какве појединце и екипу има АЗ Алкмар.

"У утакмици морамо подједнако да обратимо пажњу и на офанзивне играче, али и на нашу одбрану. Оба сегмента су подједнако важна и без њих нема комплетне утакмице. У фудбалу је некада одбрана најважнија и ми морамо да зауставимо њихове нападаче. У свему томе морамо и да дамо гол и победимо."

Партизан је у првом сусрету одиграо нерешено 2:2 са АЗ Алкмаром у Београду.

"За нас је ситуација јасна и тешка да бисмо обезбедили пролеће у Европи, а то је да морамо да победимо обе утакмице које долазе. Сада о пропуштеним шансама у Београду и резултату од 2:2, играчем мање и исто таквом утакмицом са Јунајтедом коју смо могли да победимо не вреди да говоримо јер ништа не можемо да променимо. Као што сам више пута рекао биће изузетни тешко, али се боримо до краја", закључио је Натхо.

Меч између АЗ Алкмара и Партизана игра се у четвртак од 18.55 сати у Хагу.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести