Натхо: Имао сам боље понуде, Партизан изабрао срцем

БЕОГРАД: Нови фудбалер Партизана Бибрас Натхо рекао је данас на представљању да је Хумску дошао срцем, иако је имао и друге понуде за већи новац.
natho, fk partizan
Фото: Бибрас Натхо, фото: ФК Партизан

"Сви људи у клубу су показали да ме изузетно поштују и да желе да будем део овог клуба. На крају сам донео одлуку да постанем део ове екипе и да је уциним бољом. Даћу све од себе да клуб и играци буду још бољи, али и да ја имам бољи учинак", рекао је Натхо новинарима на представљању у Хумској.

Израелски фудбалер са црно-белима потписао је уговор на три године, иако је имао понуде клубова из Русије и Турске.

"Имао сам неколико понуда за бољи новац, али на крају сам ишао срцем. Ишао сам тамо где сам осецао и видео да ме више желе. Са свима са којима сам причао су ми само дали мотив да дођем у Партизан", рекао је он.

Бивши везни фудбалер ЦСКА из Москве и Олимпијакосаи објаснио због чега је изабрао број шест.

"За број шест сам се одлуцио јер је сестра од ујака погинула у саобраћајној несрећи. Она је играла је кошарку и носила је тај број".

Натхо је истакао да мало познаје српски фудбал и да имам много тога о њему да научи.

Додао је са је само једном у каријери играо против српског клуба, али верује да ће се брзо привићи, јер је како каже, српски менталитет сличан израелском.

Тренер Саво Милошевић пожело је добродошлицу Натху, кога је окарактерисао као једно од највећих појачања.

"Као сто смо и најављивали да нисмо завршили прелазни рок. Данас имамо прилику да представимо једно од највећих појацања у последњих неколико годинама. Баш као и са Асаном преговори су трајали преко два месеца. Натхо је играч који може много да помогне. Управо је он профил играча какав нам је требао. Срећан сам што смо такво име довели у клуб и желим му добродошлицу", рекао је Милошевић и додао да ће Натхо вероватно моћи да помогне тиму у четвртак (21 сат) против Молдеа у мечу плеј-офа за пласман у Лигу Европе.

"Вечерас имамо тренинг, спремио сам један мали тест за Натха. Он мисли да је добро и врло је могуће да нам у четвртак вече моћи да помогне. Слична је ситуација као са Асаном пре две недеље", закључио је Милошевић.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести