Новосадски Пролетер провешће седам дана на Златибору

Фудбалери новосадског Пролетера на Златибору спроводе седмодневне припреме пред почетак првенства у Првој лиги Србије.
proleter, D. Ivanić
Фото: Д. Иванић

По речима спортског директора Саше Дракулића, имају одличан смештај  у хотелу Палисад, квалитетне терене и услове да до детаља спроведу планирано. Данас ће Сланобарци  одиграти контролни меч са Бродарцем.

„Нисмо погрешили што смо за завршни део припрема одабрали баш Златибор. Ради се веома квалитетно па се надам да ћемо преосталих дана, као и предходних, одрадити зацртано,а онда следећу недељу припремити екипу за првенствену премијеру са Слободом у Ужицу“, каже Дракулић, који ће против Пролетера предводити навалу Бродарца.

Експедицији Пролетера, која броји 20 играча, се на Златибору прикључио и Ламбулић.   

„Очекивали смо осим Ламбулића још двојицу квалитетних играча са којима су разговори у току и надам се да ће се успешно окончати - није желео да помиње имена Дракулић док се све не заврши. - Са том двојицом играча највероватније би за нас био завршен прелазни рок, мада постоји шансе да се до краја још  појачамо. Морамо на сваком месту у тиму имати алтернативе. Првенство је дуго и за све се морамо добро спремити да не буде неких непријатних изненађења“, казао је Дракулић.

М. Поповић

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести