Новосадски Железничар спреман за старт првенства

Новосадски Железничар спремно дочекује старт јесењег дела првенства у Градској фудбалској лиги Нови Сад.
Fudbaleri Zeleznicara imaju vrhunske uslove za rad
Фото: Фудбалери Железничара имају сјајне услове за рад

У паузи првенства клуб је створио одличне услове за рад, наравно то је искористио  и тренер Владимир Ћетковић да добро припреми екипу за ново првенство.

- Припреме смо почели 20. јула,   радили смо добро, иако су неки играчи недостајали због обавеза. Тренирали смо у врхунским условима под рефлекторима и презадовољан сам  У летњој паузи смо појачали играчки кадар, стигли су Борко Новаковић (Спартак Суботица), Богдан Татић, Лазар Шунка и Митар Ћосић (Нови Сад), Бојан Радић  (ШФ Петар Пуача),  голман Владимир Тодорић (Југовић Каћ), Стефан Лукић (Лозница) и Раде Воркапић. Много смо јачи него минуле сезоне, сезоне и уверен сам да ћемо бити у врху табеле.  Задовољни су и челниоци клуба, председник скупштине Бранко Матаруга, спортски директор Дамјан Искрен и председник Данило Илијевски.

- Атмофера у клубу је одлична - каже Данило Илијевски, председник клуба. - У припремном периоду радили смо одлично, имамо добар играчки кадар и сви у клубу се надамо да ћемо лове сезоне играти одлично.

М. По.

Академија почиње рад

У Фудбалском клубу Железничар од 1. септембра почиње са радом Академија фудбала за децу различитих узраста. У одличним условима школом ће руководити Слободан Јовановић, некадашљи фудбалер Новог Сада, а у раду ће му помагати  школовани тренери. 

Већ сада деца која су заинтересована да  тренирају у Академији могу се пријавити на телефон 060/511-9670 или да у поподневним сатима доћу на игралиште које се налази у Индустријској зони.   

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести