ОФК Бачка боља од Кабеловаца (2:1) у дербију Прве лиге Србије

Добра игра домаћег тима, док су гости на премијери у прволигашком надметању “касно упалили”, те нису успели и стигну до бода и поред солних напада у финишу другог дела игре.
1
Фото: Youtube Printscreen

Паланчани су од старта заиграли ангажовано и повели у раној фази меча преко Симића изузетно лепим голом са врха шеснаестерца, мало искоса са десне стране. То је, очигледно, пореметило игру гостију који су се унервозили, а то је искористио Асани  и у финишу првог полувремена дуплирао предност Бачке.

Кабел је знатно бољу игру приказао у наставку, али се резултат није мењао до 71. минута. Тада се Бихорац после корнера с десне стране најбоље снашао пред голом Бачке и успео да затресе мрежу, уневши неизвесност у утакмицу.  У последњих двадесетак минута виђена је права опсада гола Паланчана, који су ипак успели да сачувају победу. Утисак је да је  тренер Бачке Триво Илић одлично "снимио" игру гостију и припремио тактички своју екипу, што је домаћима донело прву првенствену победу.

Д. З.

БАЧКА ПАЛАНКА: Стадион “Славко Малетин Вава”. Гледалаца: 1.500. Судија:Новак Симовић. Стрелци: Симић у 8. и Асани у 41. Минут у за Бачку, а Бихорац у 71.минути за Кабел. Жути картони: Обренивић, Томовић (ОФК Бачка), Бјековић, Пантелић, Бихорац (Кабел).

ОФК БАЧКА: Милојевић 7, Веселиновић 7, Обреновић 7, Асани 8, Симић 8 Кастратовић 7, Крстић 7, Н. Стојановић 7,Томовић  7, Миловановић 7, Жакула 7, Ђорђевић 7 Димитрић 7, Костић 8.

КАБЕЛ: Вуклић 6, Бјековиц 6, Илић 6, Петрић 7, Пантелић  6,  Дражић  7, Јованић 7, Кочовић 6, Изучукву  6, Вујић 7, Бихорац 7, Владић 6, Караћ 7.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести