Окупљају се фудбалери Бечеја

После тачно месец дана, живнуће на Градском стадиону крај Тисе, јер је за данас (18) заказана прозивка спрсколигаша ОФК Бечеј 1918.
lopta tanjug.jpg
Фото: Dnevnik.rs

Истина, у међувремену је било као у кошници за време турнира млађих категорија -Трофеј Бечеја, али то је трајало само један викенд.

Није да је спортски комплекс крај Тисе био пуст. Искористила се прилика да се новоизграђени терен са вештачком подлогом званично пусти у фунцију и најави комплетирање спортског комплекса још једним тереном са вештачком подлогом, изградњом по два игралишта за рукомет и кошарку и балона за рад у зимском периоду. Травнати терен је редовно заливан, а испред једног гола обављена је замена бусена. У екомонату је комплетирана опрема. Речју, све предрадње су урађене да припреме могу несметано да се одвијају.

- Први пут у клупској историји, а она је дуга више од века, играчи ће током летњих припрема тренирати у вечерњим сатима под светлошћу рефлектора. Захваљујући разумевању локалне самоуправе, око терена с вештачком подлогом постављени су стубови са лед рефлекторима, који омогућавају да се ради у далеко оптималнијим условима - вели потпредседник  клуба Недељко Васић.

Спортски директор Милош Андрић признаје да актуелни прелазни рок тече далеко мирнији од претходног. Као прво, стручни штаб наставља свој део посла и ту није требало трошити снагу. Значи, Бранко Савић и даље кормилари тиским бродом, помагаће му клупска легенда Далибор Новчић, а голмани ће бити брига поменутог Андрића.

- Обавили смо гро разговора са играчима и најважнији закључак тог посла је да ћемо задржати костур тима из пролећне полусезоне, којом смо били задовољи. Наравно, биће и новајлија. Када будемо имали комплетну документацију говорићемо о именима. Нека ће се знати већ на прозивци - остаје недоречен Милош Андрић.

Зато, сачекајмо данашњу прозивку, па ће се више знати о играчком кадру српсколигаша са Тисе за нову сезону.        

В. Ј.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести