Омладинци Војводине почели припреме

Са припремама за наредну сезону отпочели су омладинци Војводине Прозивку је обавио нови стари тренер Душан Бајић за кога су везани успеси. Пре одласка у Бечеј омладинци су прошлогодишњу јесењу трку завршили титулом, али на пролеће нису успели да је одбране па су се морали задовољити 4. местом.
t
Фото: pixabay.com

- Помно сам пратио дешавања у наставку првенства и јако ми је жао што Војводина није успела да избори Лигу шампиона. Повреде неколицине играча и прекомандовање најбољих у први тим узроковале су нешто слабијем пласману од очекиваног. Једно је сигурно најбитнију ствар је мој наследник Секула Рашиован са сарадницима успео да реализује,а то је да у први тим прекомандује доста играча који ће бити светла будућност клуба -  каже Бајић.

Иза Бајића и стручног штаба кога чине помоћник Секула Рашиован, Марко Бојаџија задужен за кондицију, тренер голмана Горан Ћурко и психолог аналитичар Мика Унчанин је недељу дана рада.

- Прозивку сам обавио 1.јула, а за ову сезону екипу ће чинити играчи 2001 и 2002 годишта, наравно без оних најбољих који су прикључени првом тиму и потписали професионалне уговоре: (Зукић, Савић, Топић, Митровић). Рачунам на Качавенду, Дражића и Барјактарова (голмани), Ђурића, Нијемчевића, Васиљева, Ђурковића, Ивана, Брборића, Матковића, Грека, Станића, Димитријевића и годину дана млађе: Вељка и Вукашина Богдановића, Кокановића, Пантића, Радмиловића, Ђуровића, Батоса, Кљајића, Стојака, Благојевића, Новевског и Мартинкевића. Већина од њих су дали пун допринос освајању Турнира пријатељства на Златибору, добар материјал да га у наредних шест месеци на прави начин надградимо, извучемо максимум у развоју,а од оних млађих да кроз читаву сезону покажу и докажу ко је од њих потенцијал за први тим. Наравно да нам је задатак и што бољи пласман у првенству - објашњава Бајић.

Омладинци ће у склопу припрема поред рада на физичкој спреми одиграти  неколико утакмица.

М. Поповић

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести