ОМЛАДИНСКА ЛИГА СРБИЈА: Војводина изједначено против ОФК Београд

Војводина – ОФК Београд 1:1 (0:0)
fudbal/dnevnik
Фото: Dnevnik.rs

Изгорели су фудбалери Војводине од превелике жеље да победом наставе пут ка очувању првог места. Намерили су се на мотивисане  и борбене  ривале, који су дошли са намером да остану непоражени, а мало је фалило да однесу и цео плен. Одолевали су Београђани нападима  домаћих па се прво полувреме завршило без голова.

И у наставку су домаћи атаковали ка голу гостију и  готово из првог напада, на пас Нешковића, Јаковљевић је, уместо да дода лопту слободном Куртишију, погодио одлично постављеног Симоновића. Пет минута касније Бјековић је лопту захватио волејом и послао је крај саме стативе. Срећно су гости дошли до вођства. Богдановић је са 18 метара упутио ударац, чинило се да ће он бити лак плен Торомана,  али је због лошег терена лопта одскочила и  завршила у мрежи. Био је то шок за домаћина који је у 89. минуту успео да освоји бод. Резервиста Нијемчевић је  у казненом простору правовренмено стартовао на одбијену лопту и сместио је на право место за 1:1.

НОВИ САД: ФЦ“Вујадин Бошков“.Гледалаца 100. Судија:Симовић (Ловћенац). Стрелци: Нијемчевић у 89.за Војводину, а Богдановић у 77. за ОФК Београд. Жути картони: Тороман, Јаковљевић, Савић, Милијашевић (Војводина), Попадић, Петровић, Мијаиловић, Јевтић, Бачвански (Офк Београд).        

ВОЈВОДИНА : Тороман 6, Бјековић 7, Јаковљевић 6,5, Јеличић 7, Митровић 7, Савић 7,5 Тегелтија 6,5, Милијашевић 6 (Нијемчевић 7), Куртиши 7 (Грек ), Зукић 7,    Нешковић 7,

ОФК БЕОГРАД: Симоновић 7,5, Попадић 7, Гачић 6,5, Делић 7, Алексић 7, Пистовић 7 (Марић 6,5), Петровић 7, Богдановић 7, Лакушић 6,5 (Бачвански ), Мијаиловић 7 (Дарабош ), Јевтић 6,5 ( Јанковић 6,5).

М. Поповић

EUR/RSD 117.1400
Најновије вести