Оптимизам у редовима Вождовца пред дуел са ТСЦ-ом који отвара суперлигашку сезону

Помоћни тренер Вождовца Сава Шашић истакао је да нема сумњу да његова екипа спремна дочекује меч са новајлијом из Бачке Тополе.
FK Vozdovac
Фото: Printscreen

- Имаћемо велико задовољство да утакмицом са ТСЦ отворимо елитно такмичење у нашем фудбалу и користим прилику да позовем љубитеље фудбала да испрате ову представу. Наравно да не препуштамо ништа случају, да смо подробно скаутирали ривала и да спремни дочекујемо дуел. Сигуран сам да ће модел игре који ће Вождовац практиковати ове сезоне моћи да парира свим екипама у лиги. Вождовац ће донети нове трендове у наш фудбал, будите сигурни у то. Један од циљева јесте да разбијемо учмалу атмосферу у српском фудбалу и да вратимо људе на стадион – казао је Шашић.

Један од најискуснијих играча Немања Николић позвао је на опрез пред утакмицу, али истакао да не треба да беже од улоге фаворита.

- ТСЦ има јако велики мотив, као и све екипе које су нове у Суперлиги. На нашем стадиону ми морамо држати конце игре у нашим рукама и од нас зависи колико ће противник моћи да оствари то што је замислио. Моје мишљење је да не треба да бежимо од улоге фаворита, јер то квалитетом заслужујемо. Атмосфера у свлачионици је сјајна, играчи су спремни и једва чекају утакмицу – поручио је Николић.

Утакмица између Вождовца и ТСЦ игра се данас од 20 часова, а улазнице коштају 200 динара.

С. Р.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести