Осмина финала Купа Србије: Инђија избацила Пролетер

Фудбалери Инђије прекинули су успешан низ Пролетера и након боље игре у првом полувремену пласирали се у наредну рунду Купа.
fudbalska lopta
Фото: Dnevnik.rs

До водећег гола домаћина играло се на средини терена, да би у 21. минуту, после акције Босанчића и Јанковића, Бастајић савладао Елесина. Петнаестак минута касније Бастајић је идеално упослио Јосовића, голман Елесин је истрчао и ушао у дуел са њим, а судија Лукић је показао на белу тачку. Сигуран са пеналтика био је капитен Инђије Босанчић.

У наставку су Новосађани одиграли пуно квалитетније, али нису успели да дођу до поравнања резултата. У 77. минуту Станимировић је срушио Ковачевића, досуђен је пенал кога је реализовао Шћепановић. Гости су у надокнади времена имали прилику за изједначење, али је нису реализовали.

М. Поповић

Инђија - Пролетер 2:1 (2:0)

ИНЂИЈА: Стадион крај железничке станице, гледалца 400, судија: Лукић (Београд). Стрелци: Бастајић у 21. и Босанчић у 36. (из пенала) за Инђију, а Шћепановић у 77. минуту (из пенала) за Пролетер. Жути картони: Станивуковић, Чермељ (Инђија), а Митровић, Новаковић, Марјановић и Шћепановић (Пролетер).

ИНЂИЈА: Станивуковић 7, Јеличић 7, Јовановић 7, Босанчић 7,5 (Видић), Бастајић 8 (В. Јањић 7), Јанковић 7, М. Јањић 7, Рогач 7,5, Чермељ 7, Рајевац 7 (Милосављев 6,5), Јосовић 7.

ПРОЛЕТЕР: Елесин 7, Митровић 6 (С. Јовановић 7), Лукашевич 6, Новаковић 6,5, Марјановић 6 (Чоловић 7), Радиновић 6 (Миросављев), Пантић 6,5, Андрејевић 6,5, Шћепановић 7, Ковачевић 7, Рушевић 6.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести