Осокољени Бечејци дочекују Златибор

Бод против Синђелића је злата вредан фудбалерима Бечеја, јер је вратио самопоуздање и потврдио да поједини „резервисти“, пре свих, голман Немања Радовић и Сава Радић имају квалитет за прволигашку сцену, али ће прави сјај добити тек ако се повеже с победом у данашњем окршају са Златибором.
Kapiten Bečejaca Nemanja Stanojev (u letu) odradio je suspenziju zbog parnih kartona
Фото: Капитен Бечејаца Немања Станојев (у лету), фото: Дневник

„Идемо из изазова у изазов. Неће нас заварати пораз Златибора у минулом колу, јер знамо да се ради о изузетно квалитетном саставу. Осетили смо то на својој кожи приликом гостовања у Чајетини. Истина, победили смо тада, али уз обилату помоћ спортске среће. Немају без разлога 32 бода. Чека нас тешка утакмица, али верујем у нашу екипу и очекујем да пружи максимум, а кад је тако онда са свима можемо да се носимо“, најављује беспоштедну борбу спортски директор Дејан Станојев.

Прилика је ово да исправимо грешку извештача са утакмице са Бежанијом, Дејан Станојев није искључен, него је у договору са дегелатом друго полувреме пратио са трибина.

„Као представник клуба немам право да шетам у рестриктивном простору, већ ми је место на клупи. Из тог разлога сам отишао на трибину, како би саветима могао да помогнем екипи. И данас ћу бити на клупи са тренером Далибором Новчићем, а до суботе, када гостујемо у Ивањици, мислим да ћемо решити питање шефа стручног штаба, чија је реализација у завршној фази“, једним одговором две непознанице разјаснио је Станојев.

Поред освојеног бода у окршају са Синђелићем, пред утакмицу са Златибором охрабрује чињеница да је суспензију због парних картона одрадио капитен Немања Станојев, а повреде су санирали голман Марко Живков, те играчи Коста Дражић и Немања Лазић, који ће бити у комбинацији за стартни састав. Све то указује да ће Бечејци покушати да победе Златибор и остану у трци за плеј - оф.

Утакмица на  стадиону у Бечеју почиње у 13 часова.

Текст и фото: В. Јанков

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести