Остојић: Неће бити лако против АЗ Алкмара у Хагу

БЕОГРАД: Дефанзивац Партизана Бојан Остојић рекао је да је црно-бели неће имати лак задатак против АЗ Алкмара у Лиги Европе.
bojan ostojic
Фото: Tanjug (R. Prelić, arhiva)

Партизан у петом колу ЛЕ у четвртак очекује дуел са АЗ Алкмаром на гостовању, који је пред овај сусрет има гол разлику 24:0 и шест тријумфа.

АЗ је одлична екипа и мислим да неће бити ни мало лако играти против њих у Хагу. Морамо максимално да се спремимо за ту утакмицу која је најбитнија за наставак такмицења у Европи.

Пратим их последњих шест утакмица, остварили су шест победа. Чак су добили и ПСВ у гостима 0:4 што показује о каквој се екипи ради", рекао је Остојић за клупски сајт.

Црно-бели су у 17. колу Суперлиге Србије победили Јавор 6:2, а стрелац је био и Остојић.

”До сада сам дао четри гола у дресу Партизана. Искрено нисам баш задовољан бројем истих, али од њих могу да издвојим два која ми баш значе, то је гол против Војводине у 87. мин за победу 0:1 и финале купа против Црвене Звезде 0:1".

Упркос високој победи, тренер Партизана Саво Милошевић није био задовољан изадњем своје екипе.

Шеф је баш био љут јер нисмо испунили захтеве које је тражио од нас без обзира на резултат од 4:2 у првом делу. Први пут га видим да је био такав што је показала и његова конференција за медије после утакмице на којој није штедео речи, закључио је Остојић.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести