Паланчани сањају изненађење против Партизана

Фудбалери Бачке у суботу, на стадиону „Славко Малетин – Вава“ дочекују екипу београдског Партизана.
1
Фото: Dnevnik.rs

С обзиром да се Паланчани налазе у незавидној ситуацији, при дну суперлигашке табеле, бодови су им неопходни за што скорији бег из зоне испадања од које их деле само три бода. Међутим, нису за противника могли да изаберу тежег ривала од београдских „црно-белих“. Додуше “ваљку” не цветају руже, али Партизан је  увек Партизан, без обзира у ком саставу играо. Екипа тренера Зорана Мирковића је фаворит у Бачкој Паланци, а екипи Зорана Говедарице остаје да пруже Београђанима што јачи отпор.

Паланчани су на припремама у Анталији и одиграла четири меча. Ремизирали су са Арсеналом из Кијева (0:0) и узбекистанским Согдианом (2:2), а изгубили су од словеначког Цеља (0:1) и данске Арде са 1:4. Овом треба додати и пораз од новосадске Војводине (0:1) пре пута у Турску.

Тренер Бачке Зоран Говедарица је на шансу давао свим играчима, посебно новајлијама како би се што боље уиграли пред наставак првенства. Бачкопаланачки суперлигаш је реновирао тим у зимском прелазном року, а стигао је и нови-стари шеф стручног штаба Зоран Говедарица. Додатни проблем Говедарици представља тешка повреда Дамира Чековића на припремном мечу са Цељем коме је поломљена десна нога. - Очекује нас тешка утакмица - нада се јједан од најбољих играча Бачке М ирослав Бјелош. - Али се ипак надамо позитивном резултату. С ремијем би сви били задовољни у клубу.

Паланчани очекују прави спектакл на „Вави“ меч је поверен нашем најбвољем судији Милорада Мажићу. Продаја улазница је кренула од четвртка по цени од 500 динара за источну и западну трибину. Очекује се велики број гледалаца, сусрет је проглашен мечом високог ризика.

Д. Зорић

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести