Панков: Волео бих да постигнем гол и у дербију

БЕОГРАД: Фудбалер Црвене звезде Радован Панков изјавио је да је срећан због дебитантског гола у победи црвено-белих против Радника из Сурдулице 4:1 у 28.колу Суперлиге.
pankov, fk crvena zvezda
Фото: Radovan Pankov, foto: FK Crvena zvezda

Пресрећан сам због гола, али и победе којом смо потврдили шампионску титулу. Утакмица против Радника одлична је увертира за дерби и утакмицу сезоне која се игра већ у среду. Много сам желео да постигнем гол, доста сам размишљао о том тренутку. Вероватно сам из тог притиска и промашивао неке изгледне прилике, међутим постигао сам свој првенац и надам се да ће он бити само један у низу, рекао је Панков за клупски сајт.

Изабраници Дејана Станковића већ у среду играју полуфиналну утакмицу Купа Србије против вечитог ривала у Хумској.

Обезбедили смо 31. титулу, али сезона за нас није завршена. Ове године смо поставили циљ да освојимо дуплу круну и учинићемо све да то и остваримо. Волео бих да се упишем у листу стрелаца и на следећеој утакмици. Међутим најбитније је да остваримо победу, стрелац може бити било ко. Радићемо квалитетно наредних неколико дана и у добром расположењу дочекујемо полуфинални дуел, рекао је дефанзивац Звезде.

Он је захвалио навијачима подршци на мечу против Радника.

Сјајно је било поново чути песму са трибина и веома ми је драго што смо им приредили овакву партију. Верујем да ће нас подржати и у наредној утакмици, играћемо за њих и надам се да ћемо успети да им подаримо дуплу круну коју дуго очекују, закључио је Панков.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести