Партизан би поново да врати Данила Пантића   

Фудбалер Челсија на позајмици у Фехервару Данило Пантић налази се на мети Партизана који ће по други пут покушати да га врати у Хумску, с тим што црно-бели сада желе да га откупе за разлику од 2017. године када је дошао као позајмљен играч, сазнаје Моцарт спорт.
d
Фото: Youtube Printscreen

Доскорашњи млади репрезентативац Србије је у претходном прелазном року прешао у Фехервар који је са клупе предводио Марко Николић, али на девет утакмица није успео да упише нити гол или асистенцију. Због тога је, после отказа који је добио Николић, Пантић пребачен на клупу и трибине, а потом и у Б тим. Кап која је прелила чашу је та да није поведен на зимске припреме и очекује се да позајмица буде окончана у најскоријем року.

Ситуацију у Мађарској помно прати Партизан, јер стратег „парног ваљка“ Саво Милошевић има жељу да доведе Пантића у Хумску, с тим што црно-бели сада желе да га откупе од Челсија. Пошто Пантићу уговор са „плавцима“ истиче за годину и по дана, а за њега нема места на Стамфорд Бриџу, менаџер лондонског великана Френк Лампард не би имао ништа против да га прода, а актуелни освајач Купа Србије се нада да ће Пантића добити по повољној цени.

Пантић је за Партизан дебитовао са 16 година, у мају 2013. године, против Спартака из Суботице. У првом мандату у Хумској је за две године одиграо 24 утакмице на којима је постигао два гола, а потом се 2017. вратио на двогодишњу позајмицу из Челсија. У те две сезоне је на 91 утакмици постигао 13 голова, оживео каријеру и вратио се у младу репрезентацију Србије.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести