Партизан ће поднети тужбу због титуле из 1946

ПОХОРЈЕ: Фудбалски клуб Партизан добио је од Фудбалског савеза Србије допис о признавању титуле првака Србије из 1946. године и преко потпредседника Владимира Вулетића најавио жалбу суду.
v
Фото: Youtube Printscreen

Након скоро два месеца од Скупштине ФСС, на којој је Звезди приписана титула, Вулетић је открио да је у клуб стигао допис и такву одлука описао као "бласфемичну".

"Шта је то што је опредилило ФСС да одлуку крије од јавности и не објављује је? Крије је да не пошаље заинтересованом Партизану? Четири пута смо захтевали да нам се достави одлука и месец и по дана нико нам није одговарао", рекао је Вулетић новинарима на припремама на Похорју, а преноси клупски сајт.

Он је додао да је таква одлука гажење свих начела и правних норми.

"Бројимо рок који је предвиђен за одговарајућу тужбу, поднећемо је у најскорије време. Крећемо у правну битку. Чекају нас порођајне муке, царски рез и то без епидурала", поручио је Вулетић и цитирао Јашу Томића "Нека је проклет свако ко хоће рата лакомог, пустог и воли крв, али нека је проклет и онај који рата неће, кад га газе брутално као ситну црв".

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести