Партизан захвалио Станојевићу: Пуно успеха у даљој каријери

БЕОГРАД: Фудбалски клуб Партизан захвалио се досадашњем тренеру Александру Станојевићу на изузетној сарадњи у протекле две године.
p
Фото: Tanjug/ D. Goll, ilustracija

Станојевић је одлучио да поднесе оставку после пораза Партизана од Црвене звезде у финалу Купа Србије (2:1).

Период који је иза нас био је обележен многим изазовима, на домаћој и међународној сцени, а Станојевић је као и у претходном мандату, још једном показао да је кадар да побеђује у низовима, остваривши рекорд од 17 узастопних тријумфа у домаћем првенству, и да у Европи направи историјски успех пласманом у 1/8 финала УЕФА Лиге конференција. Међутим, како је након управо завршеног првенства, у ком је екипа Партизана суверено била на првом месту 30. кола и играла најбољи фудбал у Србији, услед сумњивих судијских одлука, Партизан сезону завршио на другом месту, тренер је као морални чин поднео оставку, наводи се у саопштењу Партизана.

Партизан је Станојевићу пожелео пуно успеха у даљој каријери.

Тренеру Станојевићу се још захваљујемо на раду, посвећености, борби и доказаној привржености клубу у тешким тренуцима и желимо му пуно успеха у даљој каријери. Како наредна сезона носи за собом велике изазове, а шампион домаћег првенства ће остварити директан пласман у групну фазу Лиге шампиона, Партизан ће са новим снагама на клупи и терену кренути у остварење тог циља, који је ове године незаслужено изостао. О даљим корацима клуба у вези са ангажовањем новог тренера јавност ће бити благовремено обавештена, закључује се у саопштењу Партизана.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести