Павкову пропао трансфер у Кини

Црвена звезда се већ опростила од Милана Павкова, али се он после само неколико дана у Кини враћа у Београд. Нападачу је пропао трансфер у Ђангсу.
pavkov, fk crvena zvezda
Фото: ФК Црвена звезда

Момак из Бегеча је договорио пре одласка све са Кинезима, плата је требало да буде 1,2 милиона евра, а са друге стране, Црвена звезда је дала дозволу Павкову да оде на преговоре тако што је прихватила уговор. Ипак, до трансфера није дошло, а разлог су Кинези.

Сума која му је понуђена на самом потписивању уговора је била другачија у односу на оно што је договорено, па до трансфера на крају није ни дошло што је навело Павкова да се врати у Београд.

Летњи прелазни рок почиње 1. јула, па је и даље могућ трансфер Павкова у Кину, уколико смањи своје захтеве, а да Звезда заради три милиона евра на трансферу.

У међувремену ће се прикључити припремама Црвена звезде у Аустрији. Павков је пре Звезде играо за Раднички Ниш и Војводину.

Прошле сезоне је постигао 15 голова уз пет асистенција, а посебно је одушевио са два поготка против Ливерпула за пораз шампиона Европе на „Рајку Митићу” са 2:0. Милан Павков.

И. Л.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести