Петровић: Са Звездом најмање група у ЛШ и титула

БЕОГРАД:  Нови фудбалер Црвене звезде Његош Петровић изјавио је да је срећан што је дошао у највећи клуб на овим просторима и као главне циљеве поставио пласман у Лиги шампиона и одбрану титуле првака Србије.
Novi fudbaler Crvene zvezde Njegoš Petrović Foto: Tanjug/FK Crvena zvezda
Фото: Нови фудбалер Црвене звезде Његош Петровић Фото: Танјуг/ФК Црвена звезда

Двадесетогодишњи Петровић у Звезду долази из Рада у трансферу вредном 400.000 евра, а узео је дрес са бројем 20."Хвала управи клуба и стручном штабу што су ми указали поверење да дођем у Црвену звезду. Јако сам срецан сам што сам дошао у највећи клуб на Балкану. Сигуран сам да ћемо успети да достигнемо успех, а то је најмање групна фаза Лиге шампиона и да будемо на врху у Србији", рекао је Петровић на представљању на стадиону "Рајко Митић".

Петровић није скривао да је овог лета имао понуде иностраних клубова."Месец дана се пуно причали о понудама из иностранства, али Звезда је била једина жеља. Кад сам добио позив ниједног тренутка није било дилеме".На питање новинара да ли ће дебитовати сутра против Младости из Лучана у 4. колу Суперлиге, Петровић је одговорио да је спреман и да је та одлука на тренеру Владану Милојевићу.

Спортски директор Митар Мркела изразио је задовољство доласком талентованог везисте.

"Наша процена је да је Петровић најбољи играч на тој позицији у Србији и да ће допринети још бољим резултатима. Познајем га јако добро, сарађивали смо дуго јер је био репрезентативац Србије у млађим селекцијама. Желим му да у Звезди оствари снове", закључио је Мркела.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести