Пикси добио мурал у Сурдулици: Не знам чиме сам заслужио овако нешто

СУРДУЛИЦА: Мурал посвећен селектору фудбалске репрезентације Србије Драгану Стојковићу Пиксију, на којем се поред њега налази и лик легендарног аргентинског фудбалера Дијега Арманда Марадоне, свечано је представљен на стадиону Радника у Сурдулици.
m
Фото: Tanjug

Селектор Стојковић био је гост Радника у друштву министра и члана Извршног одбора Фудбалског савеза Србије Новице Тончева.

Велика је част што сам данас у Сурдулици и што ми је приређен овакав дочек. Ја потичем из ових крајева, тако да не могу да кажем да сам овде гост. Не знам чиме сам заслужио овако нешто, али ми је драго што су људи из Сурдулице дошли на такву идеју, поготово заједно са једним од најбољих фудбалера икад Марадоном. Ово је леп пример овој деци што су дошла да нас виде, да и они једног достигну резултате које сам ја имао и као и играч, али и сада као тренер, рекао је селектор.

Током боравка у Сурдулици Стојковић је обишао просторије на стадиону Радника, а био је присутан и у ложи одакле је посматрао меч домаћег тима и Колубаре, који је завршен резултатом 1:1.

Претходно је био гост у општини Сурдулица где их је дочекала председница општине Александра Поповић.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести