Пикси: Немојте да сумњате, дао сам реч да ћу бити селектор

БЕОГРАД: Званично још нисам селектор, али ћу бити за који дан, немојте да сумњате, ја сам дао реч, изјавио је данас Драган Стојковић Пикси.
dragan stojkovic piksi
Фото: Youtube Printscreen

Заменик председника Фудбалског савеза Србије (ФС С) Марко Пантелић јуче је потврдио да ће нови селектор бити Стојковић.

"Пре свега да појасним. Ја званично још нисам селектор, али ћу бити за који дан. Следеће недеље ће се озваничити. Немојте да сумњате, ја сам дао реч. Осећам се лепо, осећам велику одговорност. То није за мене неки проблем. Све што сам радио, радио сам одговорно. Вођење репрезентеације је велики изазов. Ово је част и привилегија, да можете да браните грб своје земље, заставу, химну. То је тај патриотски дух који имате и који се поново рађа. То су неке ствари које су утицале да прихватим овај посао. Желим да са нашом екипом направим нешто што ће Србију учинити поносном", рекао је Стојковић гостујући у Јутарњем програму ТВ Прва, преноси Б92.

Он је истакао да "никада није нити ће довести ФС С у такву позицију да размишља о новцу.

"Новац није мотив. Радити за своју земљу је понос. Ово је најлепша ствар", рекао је Пикси, који је упитан и зашто се дуго чекала његова одлука.

"Морамо да научимо да будемо стрпљиви. Ја сам јако стрпљив, знао сам да ће доћи до оваквог епилога. Наравно да мој уговор са бившим клубом је био један од ствари о којима је морало да се размишља. Од првог дана сам био искрен, рекао сам да је ово немогућа мисија. То не значи да није могло да се заврши овако. Тај финансијски уговор који имам са њима је морао да се пажљиво размотри. Све ће на крајуј испасти добро", рекао је Стојковић.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести