Пикси пред Луксембург: Ко помисли да је лако - имаће проблем

ЛУКСЕМБУРГ: Наш циљ је да победимо све три утакмице до краја квалификација. Идемо корак по корак и сада је фокус на Луксембургу, рекао је селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић уочи сутрашње утакмице против Луксембурга у квалификацијама за Мундијал у Катару.
dragan stojkovic piksi FSS
Фото: ФСС

"Сваки меч је различит од претходног, никада не можете да одиграте две исте утакмице. Претпостављам да ће бити и другачији тимови, али важно је да ми имамо свој циљ. Прво Луксембург, па Азербејџан и тако даље", изјавио је Станковић на конференцији за медије.

Стојковић је нагласио да ће Србија наставити да игра нападачки фудбал.

"Сматрам да је то фудбал који људи воле да виде, али и ја као тренер желим то да гледам када сам на клупи. Важно је да су играчи то прихватили, видим да уживају у фудбалу, то ми је најважније. Тако ћемо и наставити", казао је он.

Селектор је истакао и да је потпуно фокусиран на свој тим, али да свакако има основне информације о противнику.

"То више није исти тим као пре 15-20 година. Онај ко мисли да ће то бити лагана утакмица, имаће проблема. Ми ову утакмицу схватамо најозбиљније могуће, респектујемо Луксембург, али верујемо у себе. Имају неколико одличних играча, Себастијан Тил је један од њих, али ћемо се потрудити да му не дамо шансу да постигне погодак као Реал Мадриду", закључио је Стојковић.

Утакмица између Луксембурга и Србије игра се сутра увече од 20.45 сати.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести