Пиоли: Са Ибрахимовићем у Београд;Крунић: Навијам за Звезду

МИЛАНО: Идемо у Београд у најјачем саставу, са Златаном Ибрахимовићем, креће најважнији део сезоне и бићемо спремни, рекао је тренер фудбалера Милана Силвио Пиоли.
liga evrope, tanjug ap
Фото: Tanjug (AP Photo/Claude Paris)

Он је на конференцији за медије уочи сутрашње утакмице против Црвене звезде у Лиги Европе истакао да екипу очекује тешка утакмица против тима који доминира у националном првенству.

"Златан путује са нама у Београд и биће у конкуренцији за тим. Жао нам је што неће бити навијача на трибинама. Такође, Марио Манџукић је сјајан професионалац и одличан фудбалер. Откад је дошао ради напорно и мислим да је спреман да сутра заигра", изјавио је Пиоли и додао да дерби против Интера, у недељу, неће утицати на фокус у мечу у Београду.

На конференцији за медије говорио је и Раде Крунић, својевремено најављиван као појачање Црвене звезде, у време док је играо за Доњи Срем.

"Звезда је најјачи тим у Србији, а има и историју са Миланом. Морамо да вратимо самопоуздање после пораза од Специје и надамо се победи. Као дечак сам навијао за Црвену звезду, биће лепо истрчати на "Маракану“, али ја сам професионалац. Играти за Милан је одувек био мој сан", рекао је Крунић, Србин из Фоче, који игра за репрезентацију Босне и Херцеговине.

Утакмица шеснаестине финала Лиге Европе између Црвене звезде и Милана игра се сутра од 18.55 на стадиону Рајко Митић.
 

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести