ПЛЕЈ-АУТ СУПЕРЛИГЕ Бачка пропустила да узме три бода

БАЧКА ПАЛАНКА: Фудбалери бачкопаланачког суперлигаша су од готовог направили вересију. Тако се у једној реченици може описати овај меч против растерећених Шапчана. Резултат је на крају био 1:1.
ofk backa
Фото: Илустрација

Готово целу утакмицу је домаћин диктирао темпо, имао лопту више у свом поседу, стварао прилике, посебно у другом полувремену, али је у последњим тренуцима пала концентрација домаћим играчима, по ко зна који пут ове сезоне. Уследила је, по неписаном фудбалском правилу, казна за неискоришћене прилике и то са беле тачке.

Домаће је вођство довео Чековић који се најбоље снашао у шеснаестерцу, после корнера, и затресао Пулетићеву мрежу. У другом  полувремену домаћи су играли још офанзивније, стварали су прилике, али из изгледних позиција их нису реализовали. Уследила је казна у самом финишу меча, са беле тачке су освојили бод. И после изједначујућег гола, Паланчани су имали неколико прилика да ипак узму цео плен, али их поново нису искористили. Практично су сами себи избрисали два бода, што их скупо може коштати на крају првенствене сезоне.

БАЧКА ПАЛАНКА: Стадион “Славко Малетин – Вава”. Гледалаца око 1.500. Судија: Широки (Смедерево). Стрелци: Чековић у 19. за ОФК Бачку, а Милинковић у 89. минуту (једанаестерац) за Мачву. Жути картони: Луковић (ОФК Бачка).

ОФК БАЧКА: Јеврић 6, Чековић 7 (Пантић 6), Луковић 6, Мићић 6, Тасић 6, Ф. Бајић 6, Швоња 6 (Јованић-), М. Бајић 6 (Шарац 6), Ђорић 6, Димитријевић 6.

МАЧВА: Пулетић 7, Јовановић 6, Јевтић 6, Арсенијевић 6 (Микетић 6), Матић 6 (Гигић 6), Милинковић 7, Марковић 6, Адамовић 6, Јеремић 6, Лазаревић 6 (Тошић), Божић 6.

 

Д. Зорић

 

 

 

EUR/RSD 117.1544
Најновије вести