Покетино: 5:0 и 4:0 против Звезде? Десио се и нама Бајерн

БЕОГРАД: Менаџер Тотенхема Маурисио Покетино, после победе над Црвеном звездом (4:0) у Београду у Лиги шампиона, истакао је да је задовољан партијом свог тима и да је јако битна на плану самопоуздања.
Poketino Maurisio/Fonet/A. Barda
Фото: Фонет/А. Барда/Маурисио Покетино

"Добро смо одиграли, хтели смо овакву утакмицу за самопоуздање. Најважније је да смо уписали три бода, срећан сам и задовољан јер су освојена на тешком гостовању. Ово је мали корак, хоћемо да се подигнемо како бисмо побеђивали у низу", рекао је Покетино синоћ на конференцији за новинаре на стадиону "Рајко Митић".

Тријумф је потпуно заслужен јер смо доминирали, нагласио је Аргентинац.

"Велика и добра победа. Доминирали смо, држали се плана и нисмо дали Звезди да има утицај. Звезда је талентован тим са добрим стручним штабом. Победили смо 5:0 и 4:0, то не значи да се ради о лошем квалитету, већ се једноставно дешава, као нама против Бајерна".

За Хјеона Мина Сона, двоструког стрелца, рекао је да је превазишао емотивни слом после повреде Андреа Гомеша.

"Имали смо прилично велики проблем, не само код Сона, већ и за цео тим. Превазишао је ситуацију, било је свега ту, али је вечерас показао класу. Нисам видео његову поруку за Гомеша, јер сам гледао на другу страну", закључио је он, уз наду да ће једног дана имати прилику поново да води екипу против Звезде у Београду и да је атмосфера била сјајна.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести