Поново на окупу фудбалери Пролетера: Жестоко већ на првом тренингу

Прозивку за пролећни део суперлигашког фудбалског каравана обавио је шеф стручног штаба Пролетера Бранко Жигић са сарадницима Мијановићем, Рашиованом, Бројчином и Прентовићем.
proleter 1
Фото: Фудбалери Пролетера на Сланој бари, фото: Приватна архива

Играчима се у име управе која је током паузе појачана са неколико познатих и признатих спортских и пословних људи обратио Горан Антић. Потом је шеф струке Бранко Жигић презентирао новоасти у клубу.


Отишли Елесин и Пантић

На првој прозивци присуствовало је 25 играча и то - Петрић,  Кнежевић, Пејић, Миросављев, Марјановић, Андрејевић, Шћепановић, Јаблан, С. Јовановић, Бабић, Б. Јовановић, Митровић, Балабановић, Новаковић, Чоловић, Рушевић, Танасин, Ковачевић, Радиновић и новајлија Смиљанић, и још тројица играча на проби. Оправдано су изостали Леандро и Лукашевич. За сада су споразумно сарадњу прекинули голман Владан Елесин (Словачка) и Марко Пантић који се вратио у Бачку из Бачке Паланке.


- Скоро комплетан играчки кадар нам је остао на окупу. Првих  неколико дана уз жестоке тренинге обавићемо у Покрајинском заводу за спорт и медицину спорта неопходна тестирања и лекарске прегледе. Тренираћемо два пута дневно на нашем игралишту, користити вештачку подлогу у Спортском центру „Сајмиште“, радити у теретани, а ако нас временске прилике натерају тренирати и у балону. Очекујем да све буде на високом професионалном нивоу. Први део обавићемо у Новом Саду, а 24. јануара одлазимо на двонедељне припреме у Анталију где ћемо имати гланц форме, одиграти неколико припремних утакмица. Прву проверу имаћемо у Београду на Ади 15 јануара са Чукаричким а пред пут 22 јануара са Бродарцем. У Анталији играћемо са Лођем (Пољска), Колосем (Украјина), Ордабасијем (Казахстан), и са још једним ривалем - појаснио је план Жигић и одвео изабранике на травнати терен стадиона Слана бара.

М. Поповић

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести