Пораз од Јавора није обесхрабрио Бечејце

Злобно или духовито, свеједно, има навијача Бечеја који тврде да је њиховим миљеницима боље да редовно гостују, јер су са два гостовања донели максималан учинак, а код куће су оба пута претрпели поразе.
kosta drazic desno becej
Фото: Коста Дражић десно (Бечеј), фото: Дневник

„Изгубили смо од боље екипе и немамо за чим да жалимо. Можда једино због тога што смо примили голове сопственим грешкама. Било је и добрих момената у нашој игри, поготово у другом делу првог полувремена, кад смо постигли и гол. И у наставку смо показали жељу да се резултатски вратимо, али није ишло“, реалан је шеф стручног штаба Бранко Савић.

Очито да кормилару тиског брода није манир да кука, али ваља приметити да су против Ивањичана због повреда изостали  Стефан Цвијић и Коста Дражић. Још увек је неизвесно хоће ли се ова двојица играча опоравити до понедељка, када Бечејци гостују у Горњем Милановцу и први пут играју у вечерњем термину (19,30).

„Очекује нас тешка утакмица у Горњем Милановцу, против екипе која жели повратак у елиту. Имамо четири дана за опоравак од новог шока крај Тисе, али се надам да ћемо комплетирати састав и смоћи снаге да се вратимо непоражени у судару са Металцем“, не напушта оптимизам стрелца јединог гола за Бечејце против Јавора Немању Лазића.

Није лако момцима са Тисе, јер су резултатски опет изневерили бројне навијаче. Међутим, нису обесхрабрени. Ривал је играо боље и више се у датом тренутку није могло. Нова утакмица је нови изазов. Ако се издржало на Златибору, зашто не би и подно Рудника.

„Немамо много простора за ротацију играча, тако да се спремамо за нови изазов у датим околностима. Предстоји нам тешко гостовање, јер Горњомилановчани имају високе амбиције. Међутим, ми идемо утакмицу по утакмицу и у сваку улазимо са жељом да победимо. И против Јавора смо желели, али није ишло. У понедељак нам предстоји ново доказивање. Очекујем да играчи на терену дају све од себе, а видећемо за шта је то довољно“, казао је Савић.  

Охрабрује чињеница да су утакмице са Златибором и Јавором показале да се корпулентни Марјан Цветковић опоравио од повреде, а са њим је одбрана неупоредиво сигурнија. Ко зна како би било да је од почетка играо у среду, јер су прва два гола Ивањичана били плод грешака одбране Бечејаца. А после је, објективно гледано, било тешко јурити 0:2. 

Текст и фото: В. Јанков

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести