После зимске паузе оживео и “Сигет”: Лочани вредно тренирају

Нешто више од две недеље са радом почели су и фудбалери Слоге из Лока.
lopta tanjug.jpg
Фото: Dnevnik.rs

На првом тренингу појавило се око двадесетак играча који од тада три пута недељно тренирају на игралишту у "Сигету" и то голмани Беновић и Јовин,  и играчи: Јојарт, Радић, Гајић, А. Видић, С. Видић, Н. Видић, С. Џамбас, Љ. Џамбас, Аникић, Нешин, Миливојевић, Даниловић, Берар, Мучи, Шереш, Ахметовић, Павловић, Савић и Кузманов. 

У међувремену одиграли Лочани и две пријатељске утакмице. Најпре су на  свом терену одиграли нерешено са комшијама Обилићем из Вилова( 2:2), потом су доживели праву катастрофу од екипе Титела (1:10), али се мора рећи да су Титељани у овом тренутку много спремнија екипа.

Вратили смо се после неколико година паузе - каже председник клуба Лазар Кваић. - Наравно, није све ишло глатко, први део сезоне завршили смо на претпоследњем месту. освојили смо свега три бода. Међутим, нећемо одустати,  ево наставили смо са радом и наша је жеља да направимо искорак и да сезону завршимо степеник или два више. Ова сезона је уствари и припрема за следећу, где ћемо имати знатно веће амбиције.

Тренутно у клубу  има доста активноасти, у припреми је годишља Скупштина, која је заказана за суботу (18 сати) и како се сви надају да ће на њој учествовати многи у којима је у срцу Слога и фудбал у Локу.

Ж. М.  

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести